Kiegészítő Televíziós szolgáltatásaink és eszközeink

Prémium csomagok és opcionális kiegészítő eszközök

Hangolás Technológia Összefoglaló Eszközök és Kiegészítők RTL Most+ és más VOD szolgáltatások

Mihez kellenek kiegészítő eszközök?

Cégünk alapelve, hogy televízió esetén is a legtöbbet adjuk, a lehető legkedvezőbb áron. Ezért az esetek túlnyomó részébe nem szükséges semmilyen kiegészítő eszköz a televíziós előfizetés nézéséhez, csak egy reálisan modern, digitális jel vételére képes televíziókészülék. A megoldásunk előnye, hogy egy háztartásban akár több televíziókészülék is nézhető a havidíjunk növekedése nélkül.

Összefoglalva, a Minimum- és Alap- kábeltelevíziós csomagjainak digitális jelének vételéhez nem szükséges hálózatunkon külön eszköz. Az alább felsorolt egyösszegben megvásárolható vagy bérelhető, esetleg használható eszközök minden esetben csak akkor kellenek, ha az ügyfél még többet szeretne kihozni az előfizetéséből.

Smart Set-Top Box: Xiaomi Mi Stick

Amikor a televízió már digitális jel vételére képes, HDMI bemenettel rendelkezik, de még nem okos. Ez az eszközünk célja, hogy a lehető legnagyobb szabadságot biztosítva elérhetővé tegye a modern VOD szolgáltatásokat. A rajta futó AndroidTV rendszer a következő szolgáltatásokat teszi elérhetővé a nappaliban: Netflix, HBOGo, Youtube, RTL Most+, Arena4 VOD, Spotify, Kodi, Plex, Prime Video. A beépített Chromecast funkcióval, vagy natív appokkal egy olcsóbb televíziókészülék is alkalmas olyan tartalmak fogyasztására, amely egyre több előfizetőnknek az alapot jelenti. Az eszközhöz megfelelő minőségű vezeték nélküli hálózat (WiFi) szükséges.

Egyszeri díj: Egy összegben választva 14.500 Forint bruttó Bérlés: Havi 1.000 Forint bruttó

Set-Top Box: Amiko Impulse T2/c

2009 óta Magyarországon hivatalosan csak digitális jel vételére képes televíziókészülékek hozhatóak forgalomba. Sok előfizőnk van azonban, akik a mai napig a múltszázadban készült televíziókat használnak. Bár szimplán az áramfogyasztás miatt is megéri váltani, ezen ügyfeleink részére cégünknél analóg tévéken digitális jelet elérhetővé tevű Set-Top Box bérlésének vagy Egyszeri díjának lehetőségét biztosítjuk. A készülék beépített kártyafogadóval rendelkezik.

Egyszeri díj: Egy összegben választva 11.500 Forint bruttó Bérlés: Havi 300 Forint bruttó

Conax szabványú kártya

Hálózatunkon Conax szabványú kártyák biztosítják a prémium csomagjaink vételét. Abban az esetben, ha az ügyfél számára nem elégséges az önállóan választható televíziós csomagjaink egyike, például HBO-t szeretne nézni, televíziókészülékenként szükséges egy azonosításra szolgáló kártya. A kártya televíziónkként szükséges. Az érintett eszköz azonosítja az ügyfél készülékét cégünk felé, amely így engedélyezi számára az érintett prémium csatornákat.

Használati díj: Havi 375 Forint.

Conax kártyafogadó

A televíziógyártók a különböző kódolású kártyákkal kapcsolatos kompatibilitást egy köztes eszközzel, kártyafogadóval oldják meg. Ennek lényege, hogy prémium csomagok, azaz kártyakezelés esetén az általunk használt Conax típusú kártyák rendben működjenek a készülékkel.

Egyszeri díj: Egy összegben választva 10.000 Forint bruttó Bérlés: Havi 500 Forint bruttó

Miért vannak külön csomagjaink? Miért nem adunk mindent?

A JuPiNet Távközlési Kft. rendszeresen egyeztet a műsorgyártókkal, hogy milyen áron és milyen lehetőségekkel vegyük át az általuk gyártott tartalmaz, és juttassuk el előfizetőinkhez. Az alapcsomagjaink esetében természetesen rendkívül fontos az, hogy minél szélesebb igényt lefeddjünk, amellett, hogy versenyképes árat is biztosítsunk. Tisztában vagyunk vele, hogy nem lehetséges mindenkinek megfelelni, ezért hoztuk létre a különböző csomagokat, amivel tovább közelíthetünk ahhoz a kínálathoz, amire Ön is aztmondja hogy tökéletes.

Ezen az oldalon összeszedtük, hogy adott kiegészítők mit tartalmaznak, kinek ajánljuk, és milyen területen érhetőek el. Minden jelzett ár, a legolcsóbb elérhető bruttó árat jelenti.

HBO Alap

Hol elérhető: Minden területen

Ár:2000 Forint

HBO, HBO 2, HBO 3 csatornák, valamint várhatóan HBO-Go hozzáférés hamarosan.

HBO MaxPack

Hol elérhető:Minden területen

Ár:2500 Forint

HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 csatornák, valamint várhatóan HBO-Go hozzáférés hamarosan.

FilmNow

Hol elérhető:Minden területen

Ár:500 Forint

FilmNow csatorna

Super One HD+

Hol elérhető:Csak ITV területen

Ár:13 Forint

Felnőtt csatornákat tartalmazó csomag.

HD+

Hol elérhető:Csak AltITV területenn

Ár:Ingyenes Hűségidő esetén

SPORT 1 HD, SPORT 2 HD,Digi Sport 1 HD,Digi Sport 2 HD,Digi Sport 3 HD,ORF 1 HD,ORF 2 HD, Digi Animal World HD,Digi World,Digi Life,Fishing and Hunting HD,Spektrum HD,SLO 1 HD,SLO 2 HD,Ozone Network HD, RTL II HD,Film+ HD,Cool TV HD csatornákat tartalmazó csomagunk, amely hűségidőt választva ingyenesen elérhető.

Fit HD+

Hol elérhető:Csak AltITV területen

Ár:990 Forint

Fit HD+ sportcsatornát, és felnőtt csatornákat tartalmazó csomag.

Családi csomag

Hol elérhető:Csak AltITV területen

Ár:1200 Forint

DaVinci Learning, Filmbox Extra, FIlmbox Family, Filmbox Prémium, Filmbox Start, History HD, Mezzo, Travel csatornákat tartalmazó családi csomagunk.

Barangoló csomag

Hol elérhető:Csak AltITV területen

Ár:1200 Forint

BloombergTV, CCTV4, Pro7, ProTV, Rai Uno, RTL, SAT1, TVE csatornákat tartalmazó családi csomagunk.

Hasznos információk, gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Minden kérdést megkérdeztek már cégünk több mint 10 éve alatt.

Részletek

Fizetés és számlázás

E-számla és más környezetkímélő alternatívák.

Részletek

Szűrőszoftver

Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftverek.

Részletek

Kiegészítő csomagok

Kiegészítő televíziós csomagok: HBOGo-tól a felnőtteknek szólókig.

Részletek