Szélessávú Internethozzáférés

Folyamatosan fejlesztett hálózatunk jellemzően a leggyorsabb hozzáférést teszi lehetővé az adott területeken

Eszközök és Technológia Összefoglaló Szűrőszoftver

Milyen a JuPiNetnél az Internet?

Vasvártól Körmendig, Körmendtől Szentgotthárdig a hálózatunk használjon bármilyen technológiát, menjen az üvegszál közvetlenül a háztartásokba, vagy csak az épületig, azt mindenképpen kijelenthetjük hogy az általunk biztosított internet gyors.

Több évnyi adatunkat néztük át keresve hogy mi a legfontosabb ügyfeleink számára, és arra jutottunk, hogy elvétve sem találni alkalmat, hogy bárki a gyorsabb csomagunkról visszaváltott volna egy lassabbra. Ha szerződik velünk, mi ígéretet teszünk arra, hogy a gyors internet nálunk várhatóan csak gyorsabb lesz, mert biztosak vagyünk abban, hogy Ön számára is ez a legfontosabb.

Sávszélesség

A jelenleg 300/20 Mbps legnagyobb elérhető csomagunk köröket ver a konkurencia termékeire a területeinken. A lassú internetnek velünk vége.

Nincs korlát, nincs fék

Az elképesztően növekvő igény az online tartalmakra, hatalmas mennyiségű adatot mozgat meg. Fogyasszon napi pár megát, vagy pár száz gigát, a hálózatunk nem fog panaszkodni.

Stabil megoldás

A vezeték nélküli technológiákkal szemben a vezetékes hálózat mindig nagyobb stabilitást fog jelenteni.

Mire tökéletes a JuPiNet által adott gyorsabb internet?

Video-On-Demand szolgáltatások

A szélessávú adatkapcsolat a legnagyobb forradalmat a film, sorozat, és a zene fogyasztásában hozta. Az olyan szolgáltatások mint a Netflix, Hulu, Amazon Prime, ChrunchyRoll, Spotify, Apple Music, vagy éppen a mi szolgáltatónknál is elérhető HBO Go gyökeresen formálta át a szokásainkat. Ha szeretne HD-ben nézni a kedvenc sorozatait, reklám és megszakítás nélkül, a hálózatunkat Önnek találták ki.

Online játék

Az online játékosok számára elengedhetetlen a gyors le és feltöltés, valamint a magas Ping. Számukra az FTTH illetve FTTB típusú megoldásaink a legjobb ajánlatok bármilyen más technológiához képest. A hálózatban lévő bottleneckek hiányában, a kapcsolat a többi játékos között valóban gyors, valóban azonnal, valóban élevezhető játékot ígér.

Felhő alapú szolgáltatások

Az elmúlt években több tucat olyan felhő alapú megoldás készült, amelyek használatához elengedhetetlen a gyors internetkapcsolat. A felhő alapú adatmentések további védelmet biztosítottak a legfontosabb fájlok esetében, míg az ilyen megoldást használó vírusírtók már sokkal kevésbé terhelik a számítógépet működés közben, amiből így nagyobb teljesítmény csikarható ki.

Tartalomgyártás és fogyasztás HD-ban

A modern internet legfontosabb jellemzője a magas minőségű tartalom fogyasztása, valamint gyártása is. A leggyorsabb csomagjaink tökéletesen alkalmasak arra, hogy Ön is azok közé tartozzon akik sikeres vállalkozást építettek az online jelenlétükre, beszéljünk tréningekről, tanácsadásról, webshopokról, Twitch csatornákról, esetleg Youtube tartalmakról.

Otthoni munkavégzés

A nagysebességű internethozzáférés, főleg a feltöltés sebessége lehetővé teszi a távmunkához elengedhetetlen szoftverek stabil használatát, mint a Skype videohívása, a felhő alapú fájlmegosztás és kollaborációs programok.

Végtelen letöltés mindenkinek a családban

Ismerős az élmény, hogy a gyerekek minden bizonnyal legális dolgok letöltésével töltik az idejüket, Ön pedig egy híroldal betöltésére vár? Amennyiben nagyobb csomagot választ, annál nagyobb kihívás elé állítja a családtagjait hogy elvegyék Ön elől a sávszélességet.

Eszközök és szoftverek amelyek esetében teszteltük és biztosan tökéletes az általunk nyújtott szolgáltatás

Docsis hálózati Modem: Cisco EPC32xx sorozat

Egységes hálózati modemajánlatunk: alapesetben HFC hálózatokon ezt a típust javasoljuk ügyfeleinknek. Cégünk jellemzően családi házas környezetben szolgáltat, így tudatosan egy stabil, ügyfelek által szabadon megválasztható router mögé rakható eszközt szemeltünk ki.

Egyszeri díj: Egy összegben választva 8.990 Forint bruttó Bérlés: Havi 500 Forint bruttó

Docsis hálózati Modemcsere program

A hálózatunkon lévő modemek egy jelentős része már nem feltétlenül alkalmas a megújult hálózaton való üzemelésre, ezért cégünk év végi akciójában, kedvezményesen cseréli őket.

Egyszeri díj: 4500 Forint bruttó egy összegben a következő típusú modemek cseréje: Scientific Atlanta (Cisco) EPC2100R3 és EPC2203, Motorola SBV5120E és SBV5121E, Thomson/Technicolor THG540, THG541, THG601b Egyszeri díj: 5500 Forint bruttó egy összegben minden más modem cseréje.

Docsis hálózati Modem: TECHNICOLOR CGA2121

Modern igényeknek megfelelő hálózati kábelmodem, magas igényű környezetekbe. A típus az új szabványmodemjeink korai példánya, vásárlása egyértelműen befektetés az előfizető számára.

Egyszeri díj: 32.000 Forint.

Együtt minden jobb!

Rendelje meg szolgáltatásait csomagban, és jelentős kedvezményeket érhet el.

Technológia

Összeszedtük a legfontosabb információkat, amelyeket a hálózatunkról, és az általunk használt technológiákról tudni érdemes. Fontos megérteni, hogy miért és milyen megoldás az amit választunk, hiszen amikor nálunk aláír, az többnyire hűségidővel történik. Minél többet, minél pontosabban tud a megoldásunkról, annál biztosabb lehet abban, hogy megfelelően választott.

Többet szeretnék tudni a technológiáról!

Szűrőszoftverek

Vállalkozásunk, a JuPiNet Távközlési Kft. számára fontos az, hogy a szolgáltatásunk használata közben a legkissebbek és legidősebbek is biztonságban érezzék magukat. Összeszedtünk néhány szimpatikus szoftvert, videót, linket ami segíthet ebben.

Többet szeretnék tudni a szűrőszoftverekről!

Hasznos információk, gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Minden kérdést megkérdeztek már cégünk több mint 10 éve alatt.

Részletek

Fizetés és számlázás

E-számla és más környezetkímélő alternatívák.

Részletek

Szűrőszoftver

Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftverek.

Részletek

Kiegészítő csomagok

Kiegészítő televíziós csomagok: HBOGo-tól a felnőtteknek szólókig.

Részletek