fbpx

Gyermekvédelmi szűrőprogram

Díjmentes szűrőszoftverrel segítjük a gyermekek biztonságos internethasználatát

Eszközök és Technológia Összefoglaló Szűrőszoftver

Miért ajánlott a kisgyerekek számára szűrőprogramot használni?

Vállalkozásunk, a JuPiNet Távközlési Kft. számára fontos az, hogy a szolgáltatásunk használata közben a legkissebbek és legidősebbek is biztonságban érezzék magukat. Ezen aloldal célja, hogy egy összeállítást adjon az elérhető segédprogramokról és fontos, általános ismeretekről, amely a biztonságos internetezéshez szükséges. A szűrő- és követőprogramok megfelelő eszközök arra, hogy a legkissebbek számára egy zárt és biztonságos, elszeparált részt hozzunk létre a számítógépen, okostelefonon, tableten. Természetesen ugyanilyen fontos, hogy a tudatosságra neveljük őket az online tevékenységükkel kapcsolatban. A médiatudatosság, és az online felületek átgondolt használata ugyanis rendkívül fontos képesség, amely megóv mindenkit attól, hogy rossz élmények érjék ha az internetet használja.

Norton Family

A Norton Family szűlői felügyelek szoftvere személyre szabható tartalomszűrő szolgáltatása feltelepíthető a család számítőgépeire, ahol megfelelően konfigurálva teljes védelmet nyújt. A JuPiNet Távközlési Kft. ezt a szoftvert javasolja mindenki számára, aki szeretné hogy gyermeke biztonságosan fedezze fel az internetet magának.

Tovább a Norton Family oldalára!

SaferInternet videók

A Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat valamint a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. együttműködésében készült fiataloknak szóló videók az aktuális veszélyekkel foglalkoznak az interneten. A videók gyerekek számára közérthetően foglalkoznak az olyan témákkal mint a Cyberbullying, személyes adatok védelme, netikett, vagy éppen az Ő felelőssége a közösségi oldalakon.

Tovább a SafeInternet videókhoz!

Android és iOS megoldások

Egyre gyakoribb, hogy a szülők a legkisebb gyermekek számára is mobilt vagy táblagépet vásárolnak. Természetesen ezeken az eszközökön is használhatunk tartalomszűrő és -korlátozó megoldásokat, válasszunk androidos operációs rendszerű eszközt, vagy Apple által gyártottat. Ahogy minden rendszer esetén, természetesen ennél is fontos, hogy a szülő következetesen adminisztráljon, és csak a szükséges ideig, hiszen a gyerekek egy adott kor után rendkívül találékonyak tudnak lenni a korlátozások kijátszásában.

Android szűrőprogramok listája

iOS szűrőprogramok beállítása

Hasznos információk, gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Minden kérdést megkérdeztek már cégünk több mint 10 éve alatt.

Részletek

Fizetés és számlázás

E-számla és más környezetkímélő alternatívák.

Részletek

Szűrőszoftver

Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftverek.

Részletek

Kiegészítő csomagok

Kiegészítő televíziós csomagok: HBOGo-tól a felnőtteknek szólókig.

Részletek