szolgáltatás a modern tévékhez tervezve

Kábeltévés szolgáltatásunk minőségben egyedülálló, működését és a csatornákat pedig valós igények alapján terveztük meg

Hangolás Technológia Összefoglaló Eszközök és Kiegészítők RTL Most+ és más VOD szolgáltatások

Miért jobb a kábeltévé?

Kábeltévés szolgáltatásunk kezdetben analóg, majd jelenleg digitális alapokon, vezetékes hálózaton át, DVB-C szabvány használatával juttatja el a több mint száz általunk adott csatornát, közel 8000 háztartás számára. Az előfizetésenként több televízió egyidejű használatára is alkalmas megoldásunk elsősorban az ügyfeleink többségét jelentő nagy családosok számára a leginkább kedvezőbb. A kábeltelevízió választása továbbá azok számára rendkívül jó döntés, akiknek a modern tévéjük képes magas minőségű, HD kép megjelenítésére. A vezetékes technológiának köszönhetően, magasabb minőséget tudunk elérhetővé tenni.

Csatornakiosztásaink

Nézze meg milyen csatornák érhetőek el cégünknél!

Családbarát szolgáltatás

Nálunk akár 4 készüléket is használhat egyszerre egy előfizetésben, így egy 4-5 fős család velünk jobban jár.

Felhasználók valós igényeire szabott technológia

Az általunk választott DVB-C technológia már valószínűleg ott van az Ön televíziójában. Nem minden esetben szükséges tehát set-top box, vagy más eszköz amivel nőhetnek a költségei.

Kiváló képminőség

A vezetékes technológiának hála, nem szükséges a digitális adást súlyosan tömörítenünk, így a lehető legjobb minőségben tudunk adni, amely a HD csatornáinkon meg is látszik.

Magas stabilitás

A vezeték nélküli megoldásokkal szemben, az adást kevésbé veszélyezteti az időjárás. Nálunk nem fog elmenni az adás egy sötétetebb felhőtől.

12 sportcsatorna

Arena 4, Match+, M4, RTL+, Sport 1, Sport 2, Eurosport, Eurosport 2, Spíler, Spíler2, Fishing & Hunting, Extreme Sports. Ezen kívül mi kell még?

Helyi csatornák és közvetítések

Az egész nap sugárzó GotthárdTv mellett más helyi érdekű csatornákat is tervezünk a kínálatunkban szerepeltetni. Hiszen rólunk szólnak, nekünk fontos dolgokról adnak hírt.

Együtt minden jobb!

Rendelje meg szolgáltatásait csomagban, és jelentős kedvezményeket érhet el.

Televíziókészülékek

Vállalkozásunk 2022. évtől LG, Samsung, Sony, Hitachi készülékek viszonteladója. Cégünk azonban továbbra sem műszaki cikk kisbolt: számunkra az a cél, hogy az ügyfeleink szolgáltatásainkat megfelelő minőségben tudják igénybe venni, emiatt találsz nálunk olyan árakat, amiket máshol nem. Mit jelent ez? Jelentős kedvezménnyel, olcsóbban juthatsz a kívánt készülékedhez két éves konstrukciónkban, sőt, cégünk díjmentesen kiszállítja hálózatán, és igény szerint be is üzemeli a készüléket.

Megnézem a készülékeket!

Technológia

Milyen technológia segítségével továbbítjuk a műsort előfizetőink számára, mivel továbbítottuk korábban, és hogyan fogjuk a jövőben megoldani? Mitől jobb a kábeltelevízió képminősége mint vezeték nélküli technológiák esetében? Milyen televíziót érdemes vásárolni a szolgáltatásunkhoz? Elmagyarázzuk a legfontosabb dolgokat.

Többet szeretnék tudni a technológiáról!

Kiegészítők és Eszközök

A hálózatunkon az elérhető csatornákat csomagokba és kiegészítőkbe rendeztük. Az alapszolgáltatások során igyekeztünk a szinte kötelezőnek számító csatornákat szerepeltetni a kínálatban, míg a kiegészítők esetén a speciális igényeket tudjuk lefedni. Ön mit szeret a tévében? Bővítse ki az ízlése szerint a csatornalistáit, és válasszon hozzá technikai kiegészítőket.

Többet szeretnék tudni a technológiáról!

Hasznos információk, gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Minden kérdést megkérdeztek már cégünk több mint 10 éve alatt.

Részletek

Fizetés és számlázás

E-számla és más környezetkímélő alternatívák.

Részletek

Szűrőszoftver

Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftverek.

Részletek

Kiegészítő csomagok

Kiegészítő televíziós csomagok: HBOGo-tól a felnőtteknek szólókig.

Részletek