A VOD a Tévé szolgáltatás mellett

Összeállítottunk egy tájékoztatót az általunk elérhető VOD szolgáltatásokról

Hangolás Technológia Összefoglaló Eszközök és Kiegészítők RTL Most+ és más VOD szolgáltatások

Ezen az oldalon:

RTL Most+

A JuPiNet Távközlési Kft. 2020 évben ambiciózus feladatot vállalt magára: Szentgotthárdtól-Körmendig, Felsőszölnöktől-Hegyháthodászig megújította a hálózatát. A folyamat során kollégáink hosszú hónapokon át dolgoztak, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk biztosítani ügyfeleink számára. Az átállások során több ezer háztartásban jártunk, kötöttünk szerződést, segítettünk a hangolásban. Tisztában vagyunk vele, hogy okoztunk nehézséget az ügyfeleinknek folyamat során, tisztában vagyunk vele, hogy sokszor kértük ebben az évben a türelmüket, bizalmukat, segítségüket. Ebben a levélben viszont elsősorban megköszönjük mindezt, mégpedig ajándékkal:

2020.11.01 nappal minden Alapcsomag előfizetőnk jogosult egy ingyenes RTL Most+ előfizetésre is.Az RTL Most egy, az interneten bárki számára elérhető felület (weben vagy okostelefon applikációval), ahol rengeteg sorozat, magazin és showműsor várja a látogatókat. Ennek a felületnek a prémium verziója az RTL Most+, melyhez tv csomagja mellé mostantól Ön is hozzáférést kap. Az RTL Most+ felületen kedvenc műsorait akkor és ott nézheti meg, amikor csak szeretné. Emellé még kevesebb reklám és akár HD minőségű felbontás is társul.

Számos extra tartalom várja a használókat a felületen, a tematikus csatornák, és az RTL Mosthoz képest hosszabb ideig elérhető videók mellett. Az RTL Magyarország csatornáit (RTL Klub, RTLII, Film+, Cool, RTL Gold, RTL+, Sorozat+ és Muzsika TV) a felületen élőben nézheti, tehát akár utazás, vagy munka közben is követheti kedvenc műsorát okostelefonon, vagy számítógépen, mindössze internet elérés szükséges hozzá. Amennyiben TV készüléke rendelkezik chromecast szolgáltatással, úgy az RTL Most+ felületet tv készülékére is ki tudja tükrözni, és nagyképernyőn követheti műsorait.

Az RTL Most+ felület eléréséhez elsőként regisztrálni kell a https://www.rtlmost.hu/ oldalon. Ezt követően a képernyő bal alsó sarkában található „RTL Most+ aktiválás” gombra kattintva meg kell adni a lenti kódot, és már élvezheti is az extra szolgáltatás nyújtotta előnyöket. A következő videó részletesen bemutatja az aktiválás menetét: https://rtl.hu/cinemaklub/hogyan-erheto-el-az-rtl-most

Az aktiváló kód egyedi, és az előfizetéshez tartozik, ezért kérjük, ne adja azt oda másnak. Fontos, hogy egy kóddal csak egy felhasználói fiókra aktiválható az RTL Most+ szolgáltatás. Amennyiben az RTL Most+ szolgáltatással kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal az RTL dedikált ügyfélszolgálatához a help@rtlmost.hu e-mail címen.További részletekkel és információkkal kapcsolatosan kérem látogasson el a jupinet.hu weboldalra.

Az ügyfeleink számára a szükséges kódot a minden hónapban érkező számlalevélen küldjük ki postai úton és elektronikus levélben. Amennyiben nem találja vagy nem kapott kódot, keresse ügyfélszolgálatunkat a lehetőséggel kapcsolatosan.

Arra nem alkalmas televíziókészülékeken, amennyiben HDMI bemenettel már rendelkeznek, Xiaomi Mi Stick eszközt javaslunk ügyfeleink. Így mobiltelefonos applikáció ChromeCast funkcióját használva a televízión közvetlenül nézhetőek az RTL Most+ tartalmai. Az RTL Most+ kódot Szentgotthárd, Körmend, Horvátnádalja, Felsőberkifalu, Csörötnek, Rábagyarmat, Magyarlak, Szakonyfalu, Felsőszölnök, Alsószölnök településeken elérhető Alapcsomag szolgáltatásunk mellé adjuk.

HBOGO

Minden hálózatunkon, az HBOPak(3 csatorna) és HBOMaxPak(5 csatorna) csomagok esetén biztosítjuk előfizetőink számára. Ehhez előfizető azonosítójukkal regisztrálni szükséges az HBOGo oldalon.

Az előfizetői azonosítót a szerződéseken, valamint mindan havi számlalevélen kiemelten szerepeltetjük.

A regisztrációs és bejelentkezési folyamat során is, használják a Szolgáltatón keresztüli azonosítást, majd a legördülő listából válasszák ki cégünket, a JuPiNet Kft.-t. Későbbi bejelentkezés során, már elegendő az e-mail címükkel bejelentkezni a szolgáltatón keresztül, a háttérben megtörténik az azonosítás.

Apple ökoszisztémában, valamint LG WebOS és Android készülékeken dedikált alkalmazás érhető el. Számítógépeken az böngészőből érhető el legegyszerűbben a tartalom. ChromeCast képes televíziókon viszont jellemzően nincs dedikált alkalmazás, ilyenkor a mobiltelefonos applikációban jelenik meg a ChromeCast jelzés a felső sávban, amennyiben a készülékek azonos helyi hálózatra csatlakoznak.

És hogy milyen tartalmak érhetőek el a felületről?

Arra nem alkalmas televíziókészülékeken, amennyiben HDMI bemenettel már rendelkeznek, Xiaomi Mi Stick eszközt javaslunk ügyfeleink. Így mobiltelefonos applikáció ChromeCast funkcióját használva a televízión közvetlenül nézhetőek az HBOGo tartalmai.

További várható VOD szolgáltatások

Cégünk elsősorban internetes szolgáltató, ezért nem dől a kardjába amikor a VOD szolgáltatások lassan kiszorítják a klasszikus lineáris televíziót. Ehelyett igyekszünk integrálni az új és induló szolgáltatásokat amennyiben azok partnerek az együttműködésre. Emiatt várható, hogy cégünk kínálatában hamarosan új szolgáltatók platformjai jelennek meg.

Hasznos információk, gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Minden kérdést megkérdeztek már cégünk több mint 10 éve alatt.

Részletek

Fizetés és számlázás

E-számla és más környezetkímélő alternatívák.

Részletek

Szűrőszoftver

Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftverek.

Részletek

Kiegészítő csomagok

Kiegészítő televíziós csomagok: HBOGo-tól a felnőtteknek szólókig.

Részletek