2024.03.01 napot követő átállások a JuPiNetnél

4 perces olvasnivaló | 2024-02-19 07:14

Kedves Ügyfeleink!

Vállalkozásunk, a JuPiNet Távközlési Kft. ígérete minden ügyfél részére, hogy többet ad és azt is gyorsabban. Gyakran arról is beszélünk, hogy az különbözteti meg cégünket leginkább mindenki mástól, szolgáltatásainkat az itt élők pénztárcájához és igényeihez szabjuk. Ha összehasonlítják árainkat, azt fogják tapasztalni, hogy azonos vagy jobb minőséget adunk, de kedvezőbb áron: havonta akár több ezer forintot takarítanak meg előfizetőink a televízió, internetes, telefonos és hamarosan már mobil szolgáltatásainkkal.

Cégünkkel továbbra is a legjobb döntést hozzák előfizetőink: ezen sosem akarunk változtatni. Azonban ahogy más cégeknél, úgy nálunk is, az infláció, az áramköltségek növekedése megteszik a hatásukat, emiatt változtatnunk kell. Szolgáltatásainkat bővítjük cserében: új csatornák, új szolgáltatások indulnak.

Az áremelés érinti a csomagajánlatokat is.

Kábeltelevíziós szolgáltatásunk a következő módokon módosul:

  • A CBS Reality csatorna magyarországi sugárzásának megszűnése miatt a „Hatoscsatorna” nevű magyar nyelvű szórakoztató csatorna kerül a kínálatba.
  • A nemzetközi csatornákat tartalmazó „Barangoló” csomagból kikerül a ProTV International, amely helyét és számát a VOX veszi át.

A kábeltelevíziós kínálatunkban bekövetkező változások miatt műszaki átállásra van szükség, azaz a televíziókészüléken bizonyos régi típusoknál hangolásra lesz szükség, hogy a változásokat minden készüléken láthassák. A csatornafrekvenciáink száma növekszik, a korábbi 24 helyett 32 QAM terjedelemben biztosítjuk szolgáltatásainkat a továbbiakban. A menetrend a következő:

A műszaki átállás időpontja az Szentgotthárdi központ esetén 2024.03.04 hajnalban

Alsószölnök, Apátistvánfalva, Csákánydoroszló, Csörötnek, Felsőszölnök, Gasztony, Kétvölgy, Körmend, Magyarlak, Nemesmedves, Rábagyarmat, Rátót, Szakonyfalu, Szentgotthárd, Szentgotthárd-Farkasfa, Szentgotthárd-Rábafüzes, Vasszentmihály

A műszaki átállás időpontja az Körmendi központ esetén 2024.03.11 hajnalban

Gersekarát, Hegyháthodász, Horvátnádalja, Katafa, Körmend, Körmend-Felsőberkifalu, Nádasd, Vasalja

A műszaki átállás időpontja a Vasvár településesetén 2024.03.13 hajnalban

Csak Vasvár település esetén

Az átállás során a következőkre kell figyelni: azon készülékek esetén, amelyek automatikusan nem alkalmasak a csatornák lekeresésére, újra szükséges hangolni készüléket, amelyet természetesen továbbra is díjmentesen a helyszínen elvégeznek a kollégák, amennyiben ezt kérik tőlünk. Amennyiben az átállás során hiányos csatornákat tapasztal és a csatornakeresés nem segít, keresse cégünket bátran.

Fontos, hogy gondját jelezze a részünkre: cégünknek egyértelmű célja minden bejelentést kivizsgálni, és segíteni. Jellemzően idős tévékészülékekről vagy elöregedett belső, Ön lakásán belüli hálózatokról van szó, amely az Ön számára rontja az élményt. Fontos tudnia, hogy van lehetőség ezen segíteni, de csak abban az esetben, ha ezt jelenti számunkra. Az átállás hetén kibővített nyitvatartásban dolgoznak kollégáink az érintett településen.

A televíziós készülékek hangolása akkor szükséges, amennyiben a készülék ezt automatán nem végzi el, és az átállást követően hiányzó csatornákat tapasztal. A televíziókészülék esetén eltérő lehet a hangolás menete, de a főbb lépések majdnem minden esetben a Beállítások menüponton belül a Csatornakeresésre vonatkozó funkció, amelyen belül digitális jelre kell keresni. Digitális csatornakeresés során a hálózatainkon QAM256 modulációt kell választani, a szimbólumráta(symbolrate) 6875. Az induló frekvencia pedig 378 Mhz átállást követően. További információt és segítséget talál a témában a jupinet.hu oldalon.

Amennyiben Ön idős, vagy nehezen boldogul a csatornák keresésével, esetleg környezetében tud valakit, akiknek jól jönne a segítség, bátran jelezze előre ügyfélszolgálatunknak az átállást megelőzően igényét: az ilyen igényeket prioritásban kezeljük.

Amennyiben nem boldogul, hívja bátran a +36-94/380-794 vagy 1251 telefonszámunkat, és kollégáink átsegítik a lépéseken.

Ügyfeleink számára cégünk már nem csak távközlési szolgáltatások területén nyújt többet: cégünk műszaki cikkek esetén egyre növekvő kínálattal és fizetési konstrukciókkal rendelkezik. A hűségidős konstrukcióban megvásárolt tévékészülékek, laptopok, mobiltelefonok, okosórák esetén piaci árakhoz képest jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani.

Az átállást követően érdemes felvenni a kapcsolatot üzletkötőinkkel, ügyfélszolgálatunkkal, vagy a JuPiNet.hu weboldalon a kalkulátort használni: a megváltozott árak esetén mindig érdemes megvizsgálni, hogy a szolgáltatásaink közül valóban az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást használja-e. Az átállást követően magasabb internetes sebességekre váltást támogatjuk modemcsere programunkkal is, amely keretében régi, alacsony sebességű internetes előfizetésekről új modem kedvezményes megvásárlásával tudnak váltani. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon.

Vállalkozásunk az elmúlt évben átlagosan 9,6%-t emelt árain, olyan inflációs helyzetben, ahol ennek duplája sem ritka. Tudjuk, hogy az áremelés sokaknak nehézséget okoz, emiatt dolgoztunk azon, hogy csak annyit emeljünk amennyi feltétlen szükséges, és figyelmet fordítottunk arra, hogy az emelések több ütemben történjenek meg, így kevésbé okozzunk nehézséget.

Amennyiben szolgáltatást rendelne meg, vagy további kérdései merültek fel, a jupinet.hu weboldalon, a 9970 Szentgotthárd Széll Kálmán tér 6, 9900 Körmend, Szabadság tér 12. 9800 Vasvár, Petőfi Sándor utca 14. címen található ügyfélszolgálatunkon, és természetesen a korábbi +36-94/380-794 valamint az új 1251 telefonszámon állunk rendelkezésére.

Az előfizetőket megillető jogosultságok alább olvashatók.

 A módosított ÁSZF-ek a JuPiNet Távközlési Kft. mindenkori ügyfélszolgálatain és a www.jupinet.hu weboldalon elérhetőek. Eht 132. § (4), (5) bek.: (4) „Ha a szolgáltató a (2) bekezdés szerinti esetekben jogosult az előfizetői szerződést egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint, a rendeletben meghatározott tartalommal értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről és a felmondás jogkövetkezményeiről szóló tájékoztatással együtt. (5) Amennyiben a módosítás az előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz - így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a kínált csatornák összetétele vagy a szolgáltatás tartalma - az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést.”

Hasznos információk, gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Minden kérdést megkérdeztek már cégünk több mint 10 éve alatt.

Részletek

Fizetés és számlázás

E-számla és más környezetkímélő alternatívák.

Részletek

Szűrőszoftver

Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftverek.

Részletek

Kiegészítő csomagok

Kiegészítő televíziós csomagok: HBOGo-tól a felnőtteknek szólókig.

Részletek